Portugal staat bekend om zijn fantastisch mooie landschap, de cultuur, de schitterende bezienswaardigheden en natuurlijk niet te vergeten he wilde uitgaansleven. Portugal is een erg populair land onder de toeristen, Portugal heeft circa 11 miljoen inwoners en natuurlijk is de taal die er gesproken wordt Portugees. Het is altijd handig om een klein beetje de taal te spreken als je op vakantie gaat naar een ander land, dus dat wordt Portugees leren! Portugal is veel moderner geworden vooral de laatste jaren, daarom trekken zij ook veel toeristen aan. Het weer in Portugal is schitterend en dit is uitstekend voor de vakantie liefhebbers, want je wilt wel lekker op het strand liggen met een heerlijke cocktail en een lekker weertje.

De vakantiehuizen in Portugal

De vakantiehuizen in Portugal zijn schitterend, je kan een mooi huisje huren dichtbij de stad of als je het rustig wilt hebben meer in de natuur. Maar natuurlijk zijn er veel meer opties zoals het huren van een villa, hotel of toch een camping voor de natuurliefhebbers onder ons. De prijzen zijn voordelig en natuurlijk zijn er ook veel goedkopere plekken beschikbaar. De plek waar je jouw vakantiehuis gaat huren kan je ook kiezen als je veel wilt uitgaan of de bezienswaardigheden wilt bezoeken zou dichtbij de stad erg handig zijn, als je het rustig wilt en wilt genieten natuurlijk de natuur maar je kan ook kiezen voor een vakantiehuis dichtbij het strand. De Algarve heeft je veel te bieden en daarom is Portugal erg geliefd onder de Nederlanders.

Wat te doen in Portugal?

In Portugal is van alles te doen, de schitterende bezienswaardigheden bezoeken zoals de Torre de Belem of toch naar de historische gebouwen gaan zoals de Castelo dos Mouros. Portugal barst ook van de musea en de beroemde restaurants. Je kan een rots beklimmen, een voetbalwedstrijd bezoeken omdat het erg populair is in Portugal, een heerlijke wijn proeven of toch over de zee varen en het mooie landschap bekijken. Natuurlijk niet te vergeten het uitgaansleven is heel bijzonder in Portugal, je kan nachten beleven die je niet meer zomaar zal vergeten in de vele discotheken en clubs!